Joey Computer Repair

Assalamualaikum.Selamat datang ke laman web ini. Anda mempunyai masalah pada laptop anda ? Masalah utama seperti black atau blue skrin iaitu kegagalan operating system untuk berfungsi, di serang virus dan malware, kelembapan tahap loading laptop yang membuatkan anda stress. Susah anda nak buat kerja. Tension sebab file hilang. Nak betulkan sendiri tak pandai. Nak hantar... Continue Reading →

[Video] 5 Syarikat Terkaya Dalam Sejarah Dunia

https://youtu.be/LdpFyPLDT9U Apabila menyebut tentang syarikat-syarikat yang kaya dalam sejarah pasti nama seperti Ali Baba, Microsoft dan Facebook akan menjadi pilihan. Namun begitu tahukah anda bahawasnya terdapat beberapa syarikat yang lebih kaya daripada tiga nama tersebut. Malahan ada beberapa syarikat tersebut terus bertahan sehingga ke hari ini kerana inovasi dan iltizam mereka dalam mengeluarkan produk. Jadi,... Continue Reading →

Seronok Tengok AIDA GADIS MELAYU Berniaga, Dah Jadi Usahawan Hijab, Makanan & Kosmetik Berjaya!

AIDA GADIS MELAYU Bermula dengan mengusahakan perniagaan hijab dan muslimah Citraida kira-kira enam tahun lalu, kini Khairul Noormaaidah Zali atau lebih mesra disapa Aida mampu tersenyum bangga selepas kerja kerasnya selama ini membuahkan hasil hingga berjaya membuka tiga bisnes sendiri. Berusia 34 tahun, kejayaan yang dikecapi Aida hari ini sudah pasti ia satu pencapaian membanggakan... Continue Reading →

Surat Perjanjian Sewa Rumah, Pemilik WAJIB Buat

Mengurus atau memiliki rumah sewa bukan lah sesuatu yag mudah. Ramai beranggapan, memiliki sesebuah haratanah untuk tujuan disewaamat menguntungkan. Namun, itu hanya berlaku jika pengurusan dilakukan sebaiknya sewal penyewa melakukan persetujuan. Pernah dengar tak, penyewa lari, rumah rosak dan sebagainya. Itu mesti perkara biasa sahaja yang anda dengar. Namun, ada penyewa yang licik lagi bijak... Continue Reading →

Jom Bongkar COOKHOUSE, Dapur Awam Pertama Di Malaysia

Anda pernah dengar tentang ruang memasak bersama atau ruang dapur awam? COOKHOUSE, sebuah syarikat permulaan pertama di Malaysia telah dibuka untuk para pengusaha makanan yang baru dengan menggunakan ruang dapur bersama. Di COOKHOUSE, para chef lama dan baru serta pemilik perniagaan F&B yang mencari untuk memasuki pasaran niaga boleh mengembangkan perniagaan mereka dengan kepelbagaian alatan dapur yang... Continue Reading →

Barang Pelik Yang Dijual Di Internet (9 Gambar)

Barang pelik yang dijual ini dihasilkan oleh sebuah syarikat yang dikenali sebagai Bowdens Own. Syarikat Bowdens Own telah memperkenalkan produk baru mereka yang dikenali The Crotch Cannon, cara semula jadi mencuci kereta. Bolehkah barang ini dikategori sebagai barang pelik yang dijual di interent? Terpulang pada individu untuk menilainya, bagi syarikat ini tujuan mereka menghasilkan produk The Crotch Cannon adalah untuk... Continue Reading →

Koleksi eBook REDZUAN YUSOF Kini Dibuka Dengan Harga Serendah RM1!

Great selection of modern and classic books waiting to be discovered. Lowest price guarantee and available in most ereader formats. 1. This is an Ebook, only softcopy of the ebook will email to you. NO hardcopy will delivery out. 2. Please kindly provide your EMAIL address in “message:” during checkout. SALE 20% OFF SHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOPSHOP SHOP... Continue Reading →

Kelebihan Miliki Laman Web

Adakah anda mempunyai barangan atau servis untuk dijual dan tidak mempunyai laman web? Jika ya, ini samalah seperti perniagaan anda tidak wujud. Mengapa anda fikir orang melayari internet dan melawat laman web? Ya, untuk mencari maklumat. Dan jika anda berniaga, maklumat adalah amat penting. Sebab itu anda perlu mempunyai laman web dan laman web anda... Continue Reading →

Macam mana nak kenal ejen hartanah kaki kelentong?

Sekarang ni, bersepah-sepah yang akui diri mereka sebagai ejen hartanah berlesen. Cuma, korang kena berjaga-jaga.Ada sesetengah daripada golongan ni ada niat nak ambil duit korang dengan cara menipu. Ada banyak kes penipuan jual beli hartanah yang dah pernah berlaku kat negara kita ini. Dan angka kerugian ini bukan kecil. Tok nak kongsikan cara-cara kenal pasti... Continue Reading →

Panduan Terbaik Buat Duit Secara Online Dari Rumah!

Ada orang yang dilahirkan miskin dan ada pula yang dilahirkan dalam keluarga yang kaya. Benarkah bahawa seseorang yang kaya itu disebabkan tuah dan orang miskin disebabkan takdir? Benarkah bahawa untuk menjadi kaya kita perlu belajar daripada mereka yang kaya? Kaya atau miskinnya seseorang itu, telah ditentukan Allah, namun tidak salah untuk kita melihat, belajar dengan... Continue Reading →

Website Powered by WordPress.com.

Up ↑